Samsung шукає шляхи здешевити вартість Galaxy A73

Samsung доводиться шукати шляхи для того, щоб конкурувати з китайськими компаніями, пропонуючи близькі до оптимальних характеристики і не задираючи високо ціни. Ось і змушена вона шукати способи здешевити продукцію. Один з них – відмовитися від використання своїх комплектуючих на користь китайських. Прийшло повідомлення, що OLED-панель від китайської компанії отримає одна з моделей серії Galaxy A.

Зокрема, мова йде про Galaxy A73, який може стати першим смартфоном серії Galaxy A, що володіє дисплеєм виробництва не Samsung Display. У числі потенційних постачальників дисплея називають компанії CSOT або BOE. З чуток, обидві вже почали створювати OLED-панель для майбутнього смартфона і між ними влаштують змагання. Хто запропонує краще рішення, той і отримає контракт від Samsung. До речі, екрани CSOT вже облюбували собі місце в ряді моделей серії Galaxy M.

На користь якої з компаній прийме рішення південнокорейський гігант, дізнаємося пізніше. Варіанти можуть бути різними але одне точно – перехід на використання дисплеїв від китайських виробників дозволить знизити собівартість пристрою. Подив викликає тільки той факт, що йти на експеримент Samsung планує з однією з топових моделей сімейства і ціна помилки може бути велика.





ІНШІ НОВИНИ