Стала відома дата презентації Redmi Note 11

З моменту виходу серії Redmi Note 10 пройшло не так багато часу і на появу сімейства Redmi Note 11 ніхто особливо не розраховував. Але в компанії вирішили інакше, вони порахували, що прийшов час оновити лінійку. Тим більше, що попереду щорічний розпродаж 11.11, а це гарний час для того, щоб швидко набрати лояльну аудиторію.

Сьогодні на своїй сторінці в Weibo компанія опублікувала плакат, який сповіщає, що 28 жовтня відбудеться презентація серії Redmi Note 11. Супроводжує плакат обіцянка «майбутньої битви», яка принесе «прорив вихідного позиціонування», шість ключових функціональних змін і зміну зовнішнього вигляду.

На постері показали і сам Redmi Note 11, який демонструє нам те, що в плані дизайну явно простежується наступництво в порівнянні з попередниками. Лицьова панель відведена під дисплей з круглим отвором під фронталку по центру верхньої частини екрану. Можна не сумніватися, що дисплей запропонує високу частоту оновлення.

Redmi Note 11 отримав стереодинаміки і логотип JBL прямо вказує на те, хто займався налаштуванням звуку. Буде ІЧ-порт і 3,5 мм роз’єм для навушників. Основна камера отримала прямокутний майданчик з трьома датчиками зображення і її оформлення дуже нагадує те, що ми бачили в Redmi Note 10 Pro для ринку Китаю.

Чутки орієнтують нас на те, що Redmi Note 11 повинен запропонувати 120-герцовий дисплей, чипсет Dimensity 810, акумулятор ємністю 5000 мАг зі швидкою 33-ватної зарядкою, 6/8 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб постійної і в якості ключового в основній камері виступить датчик на 50 Мп. Цінник може стартувати з позначки $ 185.





ІНШІ НОВИНИ