Оголошена дата анонсу Redmi Note 11

Redmi Note 11, мабуть, один з найбільш очікуваних смартфонів другої половини 2021 року. І, якщо ви теж чекаєте виходу спадкоємця Redmi Note 10, то у нас для вас хороша новина. Xiaomi нарешті визначилася з датою офіційного анонсу і озвучила її.

Напередодні Redmi, бренд Xiaomi, оголосив, що офіційна прем’єра Redmi Note 11 відбудеться наступного четверга, 28 жовтня. І це буде не просто один смартфон, а ціла серія з декількох моделей, в тому числі топової версії з приставкою Pro. І напередодні анонсу виробник вирішив подражнити своїх шанувальників тизерами нової серії Redmi Note 11. Судячи з плакатів, що з’явилися в мережі, Redmi Note 11 отримає перфорований дисплей і потрійну основну камеру на задній панелі. На правій грані будуть встановлені кнопки регулювання гучності, а зверху поруч з ІЧ-портом можна помітити динаміки JBL і 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Xiaomi не говорить, скільки смартфонів увійдуть в серію Redmi Note 11. Але ми очікуємо побачити як мінімум дві моделі – базову Redmi Note 11 і топову Redmi Note 11 Pro. З чуток, Pro-версія смартфона буде побудована на базі восьмиядерного чипсета MediaTek Dimensity 920 і отримає OLED-дисплей з частотою оновлення зображення до 120 Гц і акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою рекордно швидкої зарядки потужністю 120 Вт. Що ж стосується базової моделі, то в її основу ляже менш потужний чип Dimensity 810. Вона отримає LCD-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і буде живитися від акумулятора на 5000 мАг зі швидкою 33-ватної зарядкою. Redmi Note 11 буде пропонуватися у двох варіантах: з 6 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті і з 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. А Pro-версія на додаток до двох цих конфігурацій отримає ще одну з 8 Гбайт ОЗУ і накопичувачем на 256 Гбайт. Вартість спадкоємців Redmi Note 10 поки невідома, але, сподіваємося, що і тут Xiaomi вдасться нас приємно здивувати.





ІНШІ НОВИНИ