Представлений OPPO A56: бюджетний смартфон для роботи в мережах 5G

Китайська компанія OPPO продовжує розвивати свою лінійку смартфонів середнього класу OPPO A. На днях вона без зайвого шуму анонсувала у Піднебесній новий смартфон під назвою OPPO A56 5G, який прийшов на зміну випущеному на початку року OPPO A55 5G.

Новинка побудована на платформі MediaTek Dimensity 700 5G із вбудованим модемом, що забезпечує смартфону підтримку роботи в стільникових мережах п’ятого покоління. Компанію восьмиядерному чипсету складають 6 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою картки пам’яті формату microSD. Крім чипсету і модулів пам’яті в корпусі нового смартфона OPPO помістилася акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Щоправда, розраховувати на підтримку швидкої зарядки не варто – максимальна потужність зарядки обмежена 10 Вт.

На лицьовій панелі у OPPO A56 5G встановлений LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+ та краплеподібним вирізом зверху під 8-мегапіксельну фронтальну камеру. Ще дві камери знаходяться на задній панелі – це основна 13-мегапіксельна камера в поєднанні з 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної зйомки. Працює апарат під управлінням фірмового інтерфейсу ColorOS 11.1, який заснований на Android 11. У числі інших особливостей новинки – сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення збоку, і класичний 3,5-міліметровий аудіороз’єм для підключення навушників.

OPPO A56 5G вже доступний для попереднього замовлення у Китаї. Ціна питання – 1599 юанів або близько 250 доларів США за поточним курсом. Коли і за якою ціною новинка з’явиться в інших країнах і взагалі, виробник не уточнив.





ІНШІ НОВИНИ