Qualcomm представив нові чипсети Snapdragon для недорогих смартфонів

Американський виробник мікросхем Qualcomm представив низку нових чипсетів Snapdragon для недорогих смартфонів із підтримкою мереж 5G.

Головною новинкою став 6-нм чип Snapdragon 695 – наступник Snapdragon 690 з підтримкою швидших мереж 5G у міліметровому діапазоні (mmWave). Крім того, новий чип забезпечує на 30% швидшу графіку і на 15% продуктивніший ЦП. Тепер недорогі смартфони зможуть набагато краще справлятися з іграми та вимогливими програмами.

Чипи Snapdragon 480 Plus та Snapdragon 778G Plus є покращеними версіями Snapdragon 480 та Snapdragon 778G з незначним приростом продуктивності процесора та графіки за рахунок збільшення тактової частоти ядер.

Ще однією новинкою став єдиний чип без підтримки 5G – Snapdragon 680. По суті, це той самий 6-нм Snapdragon 695 але без додаткових витрат на 5G. Він націлений на ринки, де найближчими роками використовуватимуться лише LTE-мережі.

Усі чотири чии дебютують у середньобюджетних смартфонах до кінця 2021 року. Першими пристрої на нових чіпах Qualcomm випустять Honor, Motorola, Nokia, Oppo, Vivo та Xiaomi.





ІНШІ НОВИНИ