Характеристики Xiaomi 12 Lite: дві версії та різні камери

Ентузіасти із завидною регулярністю «патрають» прошивку MIUI на предмет пошуку цікавої інформації про ще не представлені пристрої. І дещо цікаве їм справді вдається знайти. Цього разу вони знайшли цікаві відомості про новий смартфон, який може вийти на ринок як Xiaomi 12 Lite.

Вони з’ясували, що Xiaomi 12 Lite з’явиться у двох версіях: для ринку Китаю та для глобального ринку. Причому китайський варіант виявиться кращим за свого міжнародного побратима в частині камер. Версія з орієнтиром на домашній ринок отримала кодове ім’я “ZIJIN”, а глобальна – “TAOYAO”.

Xiaomi 12 Lite в обох варіантах виконання повинен отримати дисплей з частотою оновлення 120 Гц роздільною здатністю 2400х1080 пікселів та чип Qualcomm SM7325. Імовірно, апаратною платформою буде Snapdragon 778G+, який був представлений два дні тому і став розігнаною версією Snapdragon 778G.

Основна камера запропонує три датчики зображення. У глобальному варіанті це буде набір, що складається з основного, ширококутного та макродатчика. А ось у китайській версії Xiaomi 12 Lite сенсор для макрозйомки замінять на телевізор і це буде відчутний прогрес для лайт-версії флагмана.





ІНШІ НОВИНИ