OPPO випустила A54s: недорогий смартфон з великою батареєю та камерою на 50 Мп

У березні цього року китайська компанія OPPO анонсувала смартфон A54, потім на ринку з’явилася його 5G-версія, а тепер A54 знайшов спадкоємця в особі A54s. Новинка дебютувала на європейському ринку. Це модель початкового рівня з досить непоганими камерами та великою батареєю. Але про все по порядку.

На лицьовій панелі нового смартфона OPPO встановлений 6,52-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+, частотою оновлення зображення 60 Гц і краплеподібною виїмкою зверху під 8-мегапіксельну камеру для селфі і відеозв’язку. А позаду у смартфона знаходиться система із трьох камер: 50-мегапіксельної основної, 2-мегапіксельної з макрооб’єктивом та 2-мегапіксельного датчика глибини.

Що ж до внутрішнього оснащення, то в центрі уваги тут, звичайно ж, процесор Helio G35 від MediaTek, компанію якому складають 4 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті. За автономність OPPO A54s відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг за допомогою функції швидкого заряджання Super VOOC через порт USB Type-C. Також смартфон має окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників. На борту встановлено мобільну операційну систему Android з фірмовою оболонкою OPPO зверху.

Новий смартфон OPPO одягнений у корпус товщиною 8,4 мм і важить разом із усією начинкою 190 грам. Він захищений від вологи за стандартом IPX4.
На європейському ринку продажі OPPO A54s стартують з 13 листопада. Ціна питання – 229,99 євро. Апарат буде доступний у двох кольорах: чорному та синьому.





ІНШІ НОВИНИ