Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro виявили перші проблеми на старті продажів

Продаж Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro стартував цього тижня — і відразу ж на форумах за інтересами з’явилися скарги. Ще жоден запуск нових Pixel-фонів не проходив гладко, завжди вилазили якісь проблеми. Що не так на цей раз із новими смартфонами від Google?

Цілий ряд користувачів помітили дивну поведінку дисплея, який мерехтить або зеленіє. Так, власники нових Pixel 6 Pro відзначають, що мерехтіння виникає при натисканні на кнопку живлення. Інші помітили появу зеленого відтінку, який, до речі, часто можна побачити на OLED-панелях. На такий дефект не раз скаржилися користувачі тих самих флагманів Samsung. Компанія пояснювала, що така поведінка є нормою для такого типу матриці. Зелений відтінок був помічений раніше на моделях Pixel 5a та Pixel 4 XL.

Але куди дивнішою була проблема з битими пікселями, які утворилися навколо вирізу під фронталку. У результаті утворюється ефект зміщеного вирізу для селфі-камери. У мережі вже встигли прозвати дефект «ефектом дирокола».

Варто сказати, що зараз говорити про те, що дефекти мають масовий характер, передчасно. Перші покупці тільки почали отримувати Pixel 6 та їх кількість невелика. Але перші негативні відгуки змушують робити припущення, що новинки вийшли проблемними. Наразі Google ситуацію не прокоментувала, але апарат із битими пікселями навколо фронталки оперативно замінили.





ІНШІ НОВИНИ