Apple розповіла, чому не встановила сенсорний екран та сканер Face ID у нові MacBook Pro

Старший віце-президент Apple з розробки апаратного забезпечення Джон Тернус відповів на питання про відсутність сенсорного екрану та Face ID у нових MacBook Pro в інтерв’ю The Wall Street Journal.

У розмові з Джоанною Штерн із WSJ топ-менеджер Apple пояснив, чому компанія не бачить причин додавати ці функції на Mac.

«Ми робимо найкращий у світі комп’ютер із сенсорним екраном – iPad. Його повністю оптимізовано для цього. Mac повністю оптимізований для роботи з пристроями введення. У нас справді немає причин це змінювати», – зазначив Тернус.

На питання про відсутність сканера Face ID у нових MacBook Pro, навіть незважаючи на чубчик у дисплеї, відповів Том Богер, віце-президент Apple з маркетингу Mac та iPad. За його словами, у ноутбуках зручніше користуватися Touch ID, оскільки руки користувача вже знаходяться на клавіатурі.

Штерн також поцікавилася про можливий вологозахист у майбутніх ноутбуках Apple, але топ-менеджери компанії заявили, що цього немає в планах. На питання про відсутність можливості апгрейду в нових MacBook Pro Тернус відповів, що це пов’язано з уніфікованою архітектурою пам’яті, яка в свою чергу є однією з причин підвищення продуктивності комп’ютерів.





ІНШІ НОВИНИ