Півмільйона за годину: серія Redmi Note 11 демонструє рекордний показник продаж

Наприкінці жовтня китайська компанія Xiaomi анонсувала довгоочікувану серію смартфонів Redmi Note 11, до якої увійшли три моделі. І не дивно, що новинки викликали підвищений інтерес у публіки. Це підтверджують і результати першого флеш-продажу.

Xiaomi оголосила, що за годину серія Redmi Note 11 розійшлася тиражем понад 500 тисяч одиниць. До цього числа входить не тільки базовий Redmi Note 11, але й топові Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro+. Оскільки Xiaomi продала всю першу партію смартфонів, вони поки що недоступні для покупки. Коли відбудеться наступна хвиля продажу, виробник не уточнює. Але, швидше за все, другий флеш-продаж Redmi Note 11 відбудеться ближче до 11 листопада, відомого як день холостяка у Китаї. Цього дня у Піднебесній проводяться грандіозні розпродажі.

Нагадаємо, вартість Redmi Note 11 стартує з позначки 1199 юанів або 185 доларів. За цю суму ви отримаєте базову модель на чипсеті MediaTek Dimensity 810 та з 6,6-дюймовим LCD-дисплеєм із частотою оновлення зображення 90 Гц та батареєю із швидкою зарядкою потужністю 33 Вт. Моделі з приставкою Pro і Pro+ коштують дорожче, але пропонують більш потужний чипсет Dimensity 920 від MediaTek, круту квадрокамеру, а версія Pro+ також може похизуватися надшвидкою зарядкою потужністю 120 Вт.





ІНШІ НОВИНИ