Камера Google Pixel 6 Pro хороша але не ідеальна

Було б дивним, якби Google не виділила на краще Pixel 6 Pro на тлі базової версії серії. Цілком логічно, що найпомітнішою відмінністю стала камера. Якщо Pixel 6 пропонує основний модуль і ультраширік, то «прошка» ще має 48 Мп телеоб’єктив з 4-кратним оптичним зумом.

Все це мало вивести Google Pixel 6 Pro у лідери на ринку. Але хлопці з DxOMark не дали цій моделі статус кращого камерофона, хоч і відзначили відчутний прогрес у створенні якісних фото. За результатами тесту вони виставили Pixel 6 Pro середній бал 137 та видали йому сьому позицію у своєму рейтингу.

У своєму вердикті фахівці DxO зазначили, що з погляду обробки фото Pixel 6 Pro є найкращим серед усіх Android-пристроїв. Загалом смартфон Google гарний, як у створенні фото, так і відео. Але все ж таки фото у нього виходять краще, ніж ролики. Серед сильних сторін камери фахівці відзначили хорошу деталізацію при яскравому світлі та в приміщенні, хорошу деталізацію тіней, швидкий та точний автофокус, ефективну стабілізацію відео, широкий динамічний діапазон та гарну експозицію.

Серед мінусів Google Pixel 6 Pro вони назвали шум при слабкому освітленні та в приміщенні, помилки глибини та нестабільність кольорів, шум на відео, помилки в оцінці глибини та при створенні фото з ефектом боке, а також збої в роботі автофокусу при слабкому освітленні.





ІНШІ НОВИНИ