Google Pixel 6 Pro потрапив до топ-10 смартфонів для зйомки за версією DxOMark

Портал DxOMark високо оцінив камери нового флагмана Google Pixel 6 Pro та помістив його в десятку найкращих смартфонів для зйомки. Він набрав 143 бали за фотоможливості та 115 — за відео.

Загалом, DxOMark оцінив флагман Google у 135 балів, що поступається показникам iPhone 13 Pro/Pro Max та Huawei Mate 40 Pro/Pro+. Експертам DxOMark сподобалися рівні деталізації Google Pixel 6 Pro за будь-яких умов освітлення, його широкий динамічний діапазон та відмінні характеристики текстур на великій відстані.

Зокрема, портал зазначає, що збереження дрібних деталей перевершує iPhone 13 Pro та Huawei P50 Pro за однакових умов освітлення. До недоліків можна віднести невелику глибину різкості, яка властива камерам з великим сенсором, особливо при слабкому освітленні.

Варто зазначити, що методологія та надійність тестування DxOMark часто ставляться під сумнів і заперечуються, насамперед на тій підставі, що оцінка якості камери є суб’єктивною з огляду на те, що компанія не надає фіксованої шкали для оцінки. Крім того, DxOMark неодноразово ловили за підкуп рейтингів китайськими виробниками смартфонів.





ІНШІ НОВИНИ