Samsung Galaxy Tab S8 FE вийде наприкінці 2022 року

У травні 2021 південнокорейська компанія Samsung випустила планшет Galaxy Tab S7 FE. А тепер, якщо вірити джерелам, Samsung розпочала роботу над його наступником, який побачить світ наступного року.

За даними інсайдерів, Samsung готує до виходу новий планшет під назвою Galaxy Tab S8 FE. Як відомо, це буде «полегшена» версія ще не випущеного флагманського планшета Samsung Galaxy Tab S8. Анонс Samsung Galaxy Tab S8 очікується на початку наступного року, а його FE-версія з’явиться на ринку у четвертому кварталі наступного року. Базуватиметься він на фірмовому чипсеті Samsung Exynos 2200 або на чипі серії Qualcomm Snapdragon (залежно від регіону продажу). Інші технічні характеристики Samsung Galaxy Tab S8 FE поки що тримаються в секреті.

До речі, окрім базового Samsung Galaxy Tab S8 та полегшеного Galaxy Tab S8 FE у серію увійдуть ще дві моделі: Galaxy Tab S8 Plus та Galaxy Tab S8 Ultra. Вони дебютують разом із звичайним Samsung Galaxy Tab S8 на початку року. За чутками, Samsung Galaxy Tab S8 буде оснащений 11-дюймовим дисплеєм типу LCD LTPS TFT із частотою оновлення зображення 120 Гц, 8 Гбайт оперативної та 256 Гбайт вбудованої пам’яті, а також 8-мегапіксельною фронтальною камерою для селфі та відеозв’язку. За його автономність відповідатиме акумуляторна батарея ємністю 8000 мАг за допомогою технології швидкого заряджання потужністю 45 Вт.

Plus-версія у свою чергу отримає 12,4-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц та вбудованим сканером відбитків пальців, до 8 Гбайт ОЗУ, вбудований накопичувач на 256 Гбайт, а також селфі-камеру на 8 мегапікселів. Харчуватиметься вона від акумулятора на 10 090 мАг з 45-ватною зарядкою. Топова модель Samsung Galaxy Tab S8 Ultra матиме 14,6-дюймову OLED-панель з частотою 120 Гц і вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Вона матиме до 12 Гбайт оперативної та до 512 Гбайт вбудованої пам’яті. Також її приписують подвійну фронтальну камеру та гігантський акумулятор на 12 000 мАг із функцією швидкої зарядки на 45 Вт.





ІНШІ НОВИНИ