Redmi Note 11 вийде на глобальний ринок з іншим дизайном та «залізом»

Менше місяця тому в Китаї було представлено серію Redmi Note 11, яка виявилася дуже популярною на домашньому ринку. Компанії знадобилося 11 днів, щоб продати один мільйон пристроїв цього сімейства. Для Xiaomi це привід для гордості, і саме вона і сповістила широку аудиторію про обсяг проданих смартфонів серії.

Нас цікавить доля глобальних версій пристроїв лінійки Redmi Note 11. Якими вони будуть і коли вийдуть? Своїми прогнозами поділився ресурс Thepixel. З посиланням на роздрібних продавців у В’єтнамі, видання повідомило, що глобальна версія Redmi Note 11 вийде в першому кварталі 2022 року.

Новинки не повторюватимуть зовні своїх китайських побратимів, для глобальних варіантів Redmi Note 11 запропонують інший дизайн. Швидше за все, всі відмінності зведуть до оформлення блоку основної камери. Сімейство Redmi Note 11 Global мігрує на чипи Snapdragon від Qualcomm. Цікаво, що, за інформацією видання, згодом глобальні версії смартфонів Redmi Note 11 вийдуть і на ринок Китаю але з іншими іменами.





ІНШІ НОВИНИ