OnePlus Nord N20 5G отримає переосмислений дизайн із плоскими гранями

Портал 91mobiles разом із інсайдером під ніком OnLeaks поділилися ексклюзивними рендерами майбутнього середньобюджетного смартфона OnePlus Nord N20 5G. Це майже iPhone 12 але без чубчика.

Новий смартфон серії Nord стане наступником минулого N10 але отримає кардинальні зміни в дизайні. Судячи з рендерів, телефон буде оснащений плоским перфорованим дисплеєм, прямі грані та три роздільні камери на задній панелі.

Плоскі грані зі скошеними краями навколо дисплея нагадують смартфони Apple останніх двох років — серії iPhone 12 та iPhone 13. На корпусі розташовані кнопка увімкнення, регулятор гучності, слот для SIM-карти, 3,5-мм аудіороз’єм, порт USB-C, мікрофон та грати динаміка.

За чутками, OnePlus Nord N20 5G отримає 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц, підекранним сканером відбитків пальців та вирізом під селфі-камеру на 16 Мп у лівому верхньому кутку. На задній панелі розміщений основний сенсор на 48 Мп та два датчики по 2 Мп для макро та боке. Смартфон працюватиме на чипі Snapdragon 695 5G.

Очікується, що OnePlus представить новий недорогий смартфон до кінця 2021 року, оскільки девайс уже пройшов сертифікацію IMDA та BIS.





ІНШІ НОВИНИ