OnePlus Nord 2 CE вийде на початку 2022 року: основні характеристики

Китайська компанія OnePlus працює над створенням нового смартфона, який стане частиною серії OnePlus Nord. Новинка з’явиться на ринку під назвою OnePlus Nord 2CE. Технічні характеристики новинки вже проникли в Мережу.

За даними інсайдерів, OnePlus Nord 2 CE буде оснащений 6,4-дюймовим дисплеєм AMOLED з частотою оновлення зображення 90 Гц. В його основу ляже чипсет MediaTek Dimensity 900 5G, компанію якому складуть від 6 до 12 Гб оперативної пам’яті. Варіантів вбудованої пам’яті буде два – 128 та 256 Гбайт.

Щодо камер, то їх у нового смартфона буде чотири. Спереду в дисплеї буде урізана 16-мегапіксельна основна камера для селфі та відеозв’язку. А на тильній стороні буде розташована 64-мегапіксельна основна камера OmniVision у поєднанні з 8-мегапіксельним модулем із надширококутним об’єктивом та 2-мегапіксельною камерою з макрооб’єктивом.

Працювати OnePlus Nord 2 CE буде під керуванням мобільної операційної системи Android 12 із фірмовою оболонкою OxygenOS 12 зверху. А автономну роботу забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг з функцією швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Запуск OnePlus Nord 2 CE очікується на початку 2022 року, швидше за все, або наприкінці січня, або до середини лютого. На індійському ринку його вартість становитиме від 24 до 28 тисяч рупій або від 317 до 370 доларів за поточним курсом.





ІНШІ НОВИНИ