Oppo представила свої перші розумні окуляри з доповненою реальністю – Oppo Air Glass

У рамках конференції Inno Day китайський виробник гаджетів Oppo представив розумні окуляри з доповненою реальністю – Oppo Air Glass.

Гарнітура кріпиться до спеціально розробленої оправи та використовує мікропроектор для відображення різної інформації просто перед вашими очима.

Oppo Air Glass складається з двох частин – рами, в якій знаходяться такі компоненти, як чипсет Snapdragon Wear 4100, і монокулярний мікропроектор Spark, в якому використовується технологія micro-LED для проектування інформації через п’ятиелементні скляні лінзи.

Проектор є одним із найкомпактніших у галузі — за заявою виробника, він не більше кавового зерна. Технологія micro-LED дозволяє проектору досягати високих рівнів яскравості, незважаючи на його крихітні розміри.

Керувати окулярами можна дотиком, голосом, жестами (при використанні Oppo Watch 2) або рухами голови. Наприклад, кивок або похитування головою можна використовувати для відкриття та закриття повідомлень.

Oppo Air Glass можуть відображати різні програми, такі як Погода, Календар, Здоров’я, Навігація або Телесуфлер, що дозволяє проводити презентації практично в будь-якому місці.

Розумні окуляри Oppo Air Glass надійдуть у продаж у Китаї у першому кварталі 2022 року. На жаль, вартість пристрою поки що невідома.





ІНШІ НОВИНИ