У мережі засвітився постер серії Samsung Galaxy S22 та терміни старту продажів

Samsung готує презентацію трійки флагманських смартфонів: Galaxy S22, Galaxy S22 Plus та Galaxy S22 Ultra. Все йде до того, що на презентації корейці лише підтвердять ту інформацію, яку зіллють у мережу інсайдери і внесуть ясність щодо ціноутворення. Шанс того, що буде якийсь сюрприз у характеристиках та дизайні новинок серії Galaxy S22, мізерний.

Останній витік походить від ресурсу LetsGoDigital, який виклав у мережу постер із зображеннями Galaxy S22 Ultra та Galaxy S22 або Galaxy S22+. Джерело стверджує, що це офіційний рендер, і дуже схоже, що так і є. Зовнішній вигляд новинок загалом відповідає тим зображенням цих моделей, які раніше публікувалися у мережі.

Ще один цікавий момент прес-зображення – колір Galaxy S22 Ultra. Іноземні джерела називають його як Burgundy Red або його можна назвати бронзовим. Також постер підтверджує, що Ultra-версія отримає підтримку стилуса, який буде виконаний у кольорі корпусу смартфона та запропонують спеціальний відсік для його зберігання.

А ще своїм прогнозом відзначився Джон Просер, який дав свій прогноз про час виходу серії Galaxy S22. Він стверджує, що через проблеми в ланцюжку поставок, прийом попереднього замовлення стартує 9 лютого 2022 року, а продажі — 25 лютого 2022 року.





ІНШІ НОВИНИ