Samsung Galaxy A53 вийде у двох версіях

Смартфони Samsung Galaxy A51 та Galaxy A52 стали одними з найпопулярніших у модельному ряді компанії. Зараз виробник готує до випуску наступника хітових моделей – Galaxy A53. Надійшло повідомлення, що у випадку з цим смартфоном компанія проверне той самий фінт, який вона практикує у флагманському сегменті.

За даними джерела, Galaxy A53 вийде у двох версіях, що відрізняються апаратною платформою. На ряді ринків смартфон має з’явитися із процесором Exynos (можливо, Exynos 1200). Але в більшості країн його можуть пропонувати з процесором Snapdragon, але про яку модель може йтися, не йдеться. Обидві варіації смартфона запропонують підтримку мереж п’ятого покоління.

Відомо, що в плані зовнішнього вигляду Galaxy A53 повторюватиме риси попередника і на лицьовій панелі встановлять AMOLED-екран діагоналлю 6,5 дюйма. Смартфон повинен запропонувати акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 25 Вт, чотиритильну тильну камеру з ключовим сенсором роздільною здатністю 64-мегапікселя та захист від вологи за стандартом IP67.

Коли компанія має намір представити Samsung Galaxy A53, точної інформації немає. Цього року смартфон точно не варто чекати. Швидше за все його представлять у першому кварталі наступного року.





ІНШІ НОВИНИ