Наступне покоління iPhone отримає сканер відбитків пальців

З моменту анонсу флагманської серії iPhone 13 пройшло лише кілька місяців, а в Мережі вже активно обговорюють наступне покоління iPhone, яке побачить світ восени 2022 року. Так звану лінійку iPhone 14 чекають численні покращення. Так джерела знову заговорили про повернення сканера відбитків пальців.

За даними джерел, у серію iPhone 14 повернеться сканер відбитків пальців. Тільки якщо в попередніх поколіннях iPhone він встановлювався в кнопку Home, то у майбутніх флагманів датчик Touch ID буде вбудований у дисплей. Тим самим Apple підвищить безпеку своїх смартфонів і зробить процес їхнього розблокування зручнішим. Справа в тому, що обов’язкове носіння масок через пандемію коронавірусу ускладнило життя власникам iPhone. Якщо вони не хочуть вводити пароль, то їм для розблокування обличчя кожного разу доводиться знімати маску.

До речі, сканер відбитків пальців – не єдина фішка серії iPhone 14, про яку стало відомо вже зараз. Також інсайдери говорять про те, що iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max втратять звичну «моноброву», яку Apple замінить на невеликий O-подібний отвір під фронтальну камеру. Також відомо, що всі чотири моделі iPhone 14 будуть базуватися на новому ще потужнішому чипсеті Apple A16 Bionic, виконаному за 4-нанометровим технологічним процесом тайванського чіпмейкера TSMC.





ІНШІ НОВИНИ