Xiaomi представила преміальний смарт-годинник з нержавіючої сталі та недорогі навушники з активним шумозаглушенням

Китайський виробник гаджетів Xiaomi офіційно представив новий розумний годинник Xiaomi Watch S1 і безпровідні навушники Xiaomi TWS 3.

Watch S1 – найпреміальніший годинник Xiaomi на сьогоднішній день. Гаджет отримав корпус з нержавіючої сталі, 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей із сапфіровим склом та підтримкою сторонніх додатків.

Годинник може відслідковувати більше 117 режимів тренувань, і витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів (5 атм). Девайс оснащений вбудованим NFC-модулем для платежів, мікрофоном і динаміком для дзвінків через підключений телефон.

Крім того, Xiaomi Watch S1 отримали пульсометр, пульсоксиметр, моніторинг сну, вбудовану систему позиціонування по GNSS і акумулятор ємністю 470 мАг, якого вистачить на 12 днів використання.

Вартість базової версії Xiaomi Watch S1 з силіконовим ремінцем становить 1049 юанів, а модель зі шкіряним ремінцем обійдеться в 1199 юанів.

Навушники Xiaomi TWS 3 отримали дизайн AirPods Pro, функцію активного шумоподавлення, систему з трьома мікрофонами, а також режим прозорості.

Заявлений час автономної роботи самих навушників становить 7 годин із вимкненим АШП, а зарядний кейс продовжує загальний час до 30 годин. Крім того, навушники отримали захист від пилу та вологи за стандартом IP55. Навушники Xiaomi TWS 3 надійдуть у продаж у Китаї з 31 грудня за ціною 449 юанів.





ІНШІ НОВИНИ