Флагман Vivo з телескопічною камерою з’явився на фото

Раніше цього місяця в Китаї компанія Oppo провела захід INNO Day 2021, де показала низку своїх інноваційних розробок. На демонстраційних стендах компанії знайшлося місце прототипу смартфона з основною висувною камерою. Виявилося, що подібна ідея витає і в умах інженерів Vivo. Це і не дивно, зважаючи на те, що обидва бренди є частиною дружньої родини BBK.

Про те, що в надрах Vivo кипить робота над смартфоном з телескопічною камерою, повідомив відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який злив інформацію про майбутні смартфони на потік. На підтвердження своїх слів він виклав знімок невідомого смартфона.

За словами джерела, це преміальний флагман Vivo, який має стати першим комерційним смартфоном із висувною телескопічною камерою на тильній стороні. Одним модулем виробник задовольнятися не буде і запропонує поруч ще кілька сенсорів, характеристики яких він називати не став. Дебютувати новинка має після Китайського Нового року, який відзначатиметься наступного року 1 лютого.

Можна припустити, що новинка стане частиною лінійки NEX і може отримати складний форм-фактор. На те, що це може бути складний мобільник вказує витягнута форма корпусу.





ІНШІ НОВИНИ