Xiaomi назвала важливі фішки Redmi K50

Не встигла відгриміти презентація Xiaomi, а вже виробник розпочав промо-кампанію, присвячену анонсу лінійки Redmi K50. На нас чекають цікаві зміни не тільки в самих пристроях, а й у лінійці моделей. Обіцяють продуктивний чип, потужну систему охолодження та ультрашвидку зарядку. У всякому разі, сама компанія поширює саме таку інформацію про Redmi K50.

На офіційній сторінці компанії у Weibo виклали тизер, який розповідає про фішки, які ми побачимо у серії Redmi K50. З урахуванням обіцяного, швидше за все, такими рисами буде наділений топовий Redmi K50 Pro+. Так, серед характеристик згадується чипсет Snapdragon 8 Gen 1, який компанія називає “найхолоднішим у галузі”.

Очевидно, претендувати на звання «холодного» новій платформі дозволить новітня система охолодження Dual VC з великою площею дії та подвійною випарною камерою. Серед переваг Redmi K50 тизер згадує технологію ультрашвидкої зарядки потужністю 120 Вт. На повну “дозаправку” акумулятора ємністю 4700 мАг піде всього 17 хвилин.

Зараз це все, про що розповіла Xiaomi. Не забуваймо, що промо-кампанія тільки стартувала і до анонсу Redmi K50 нам розповість більше про новинки. Робити це буде як сама Xiaomi, так і інсайдери, які майже зараз активізуються.





ІНШІ НОВИНИ