Перший складний смартфон Google буде дешевшим, ніж Samsung Galaxy Z Fold 3

Сегмент складних пристроїв — один із найшвидших і найперспективніших на світовому мобільному ринку. І цього року на цьому ринку мають з’явитися нові гравці, зокрема інтернет-гігант Google, який вже давно працює над своїм першим складним смартфоном.

Чутки про таємничий складний смартфон Google ходять уже не перший місяць. Очікувалося, що він дебютує в 2021 році, проте прем’єри ми так і не дочекалися. Подейкували навіть, що Google відклала реалізацію проекту на невизначений термін. Однак тепер з’явилася інформація, що Google продовжила роботу над своїм амбітним проектом.

Джерело, знайоме з планами Google, заявило, що компанія продовжує розробляти свій перший складний смартфон під робочою назвою Pixel Notepad. За своєю конструкцією він нагадуватиме Samsung Galaxy Z Fold, розкладаючись до стану планшета. Однак замість того, щоб намагатися повністю наслідувати Samsung Galaxy Z Fold, інтернет-гігант надихається OPPO Find N, який оснащений більш широкими дисплеями, ніж складний смартфон Samsung.

Також інсайдер заявив, що перший складний смартфон Google відрізнятиметься від Samsung Galaxy Z Fold не лише зовні, але й за ціною, причому у менший бік. Тобто так званий Google Pixel Notepad буде дешевшим, ніж Samsung Galaxy Z Fold 3, який на старті продажів коштував від 1799 доларів.

Зазначається, що Google поки що не визначилася з офіційною назвою свого першого складаного пристрою. Раніше всередині компанії він фігурував під назвою Pixel Logbook, а тепер його перейменували на Notepad. У ЗМІ він відомий як Pixel Fold.





ІНШІ НОВИНИ