Розкрито терміни виходу та початку продажів iPhone SE+ 5G

Днями ми вже повідомляли про те, що компанія Apple готує до виходу нову версію свого найдоступнішого смартфона. Йдеться про третє по рахунку покоління SE, яке з’явиться на ринку під назвою iPhone SE + 5G і стане найдешевшим 5G-смартфоном в асортименті Apple. Прем’єра новинки очікується навесні і сьогодні джерела розкрили конкретні терміни її виходу.

За даними аналітика та генерального директора дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants Росса Янга (Ross Young), дебют iPhone SE+ 5G справді запланований на весну 2022 року. Виробництво дисплейних панелей для нового смартфона стартує вже цього місяця, а офіційний анонс нової моделі відбудеться або наприкінці квітня, або на початку травня. Приблизно в цей же час компанія розпочне продаж нового смартфона.

Подейкують, що iPhone SE+ 5G зовні схожий на iPhone SE 2020 модельного року, який у свою чергу успадкував зовнішність від iPhone 8 п’ятирічної давності. Якщо це дійсно так, то новий смартфон буде одягнений у корпус з металевим каркасом та скляною задньою кришкою та отримає 4,7-дюймовий LCD-дисплей класичної прямокутної форми без вирізів та виїмок та кнопку Home із вбудованим сканером відбитків пальців. При цьому в основу iPhone SE+ 5G ляже новий чипсет Apple A15 Bionic, на якому базуються моделі нинішньої флагманської серії iPhone 13. Точні технічні характеристики новинки поки невідомі, як і її вартість.





ІНШІ НОВИНИ