Смартфони Xiaomi: список новинок на 2022 рік

У 2022 році Xiaomi не має наміру зменшувати обертів і швидкість появи новинок буде вражати. Компанія вже відзначилася анонсом серії титульних флагманів 2022 Xiaomi 12, а через пару днів влаштує презентацію лінійки Redmi Note 11 для глобального ринку. У перспективі на нас чекає щонайменше 12 нових мобільних пристроїв та їх кодові імена вже відомі.

Інсайдер Digital Chat Station опублікував список смартфонів, анонс яких пройде цього року. Моделі з кодовими іменами “munch”, “rubens”, “matisse” та “fog” відносяться до пристроїв серії Redmi K50, де крім базової версії представлять Redmi K50 Pro та Redmi K50 Pro+, а також ігровий Redmi K50 Gaming Edition.

Імена “thor” і “loki” можуть належати пристроям серії Xiaomi Mix 5 або один з них цілком може бути Xiaomi 12 Ultra. До речі, цей же інформатор повідомив, що в модельному ряді Xiaomi ще з’явиться мінімум два смартфони зі Snapdragon 8 Gen 1. Один запропонує AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю 2К та технологією LTPO. Інший новачок також удостоїться AMOLED-екрана з LTPO, але діагональ збільшиться до 8 дюймів, а роздільна здатність – до 2,5К.

Запропонують ще шість новинок з кодовими назвами “light”, “thunder”, “zizhan”, “zijin”, “taoyao” та “opal”. Частина імен належать майбутнім складним пристроям компанії, інші, можливо, моделям серії Redmi Note 12, які можуть дебютувати в Китаї вже в травні або червні нинішнього року. Обіцяють, що серед середньобюджетників буде апарат із найновішим чіпом 700 серії Qualcomm.





ІНШІ НОВИНИ