Камера Xiaomi 12 Ultra буде скромнішою, ніж зображена на рендерах

Xiaomi серйозно взялася за створення архіфлагманів. Минулого року вона представила Xiaomi Mi 11 Ultra, який запропонував одну з найкращих камер на ринку. Чудеса інженерії щодо камер повинен показати Xiaomi 12 Ultra, анонс якого нам пророкують після 15 лютого. У мережі вже демонстрували чохли та рендери, створені на їх основі, що демонструють масивний блок основної камери.

Сьогодні один із китайських інформаторів вирішив висловитися на користь того, який дизайн запропонує Xiaomi 12 Ultra. Він запевняє, що зображення, які ми бачили раніше, не відображають реальний зовнішній вигляд флагмана. Зокрема щодо кількості датчиків в основній камері. За даними інформатора, новинка отримає “всього” три датчики зображення, а не п’ять чи шість, як очікувалося раніше.

Щоб наочно показати, як виглядатиме Xiaomi 12 Ultra, він виклав його ескіз. Лицьова панель буде типовою для наших днів: тонкорамочний дисплей із круглим отвором під фронталку по центру верхньої частини дисплея. На задній панелі запропонують круглий блок тильної камери із трьома датчиками, один з яких – перископ. В якості головного запропонують датчик на 50-мегапікселів.





ІНШІ НОВИНИ