OnePlus реєструє торгові марки Two Plus, Six Plus та Eight Plus

Кілька місяців тому Oppo та OnePlus оголосили про злиття. За фактом OnePlus тепер офіційно є суббренд Oppo. Спочатку злиття передбачало об’єднання розробників софту в одну команду. Тепер немає сумнівів, що хардверні рішення також створюватимуться єдиною групою людей.

Злиття приведе до розширення модельного ряду OnePlus, де має з’явитися більше пристроїв середнього рівня, а на зміну самобутньої оболонки прийде уніфікована прошивка, яка візьме багато від ColorOS і може змінити неймінг на H2OOS. Відображенням нової стратегії розвитку бренду стала відмова від випуску OnePlus 9T та ранній реліз OnePlus 10 Pro.

Все складається так, що базовий флагман OnePlus 10 цього року так і не дебютує, а компанія може вивести на ринок OnePlus 10 Ultra, який візьме титул уберфлагмана. До трансформацій можна віднести і появу нових марок, де назва прив’язана до числа: Two Plus, Six Plus і Eight Plus. З якихось їй відомих причин компанія проігнорувала непарні числа, а ставка зроблена лише на парні.

Немає ясності, для яких лінійок продуктів компанія зареєструвала нові імена TwoPlus, SixPlus та EightPlus. Чи це будуть смартфони або якісь інші розумні гаджети, відомостей немає.





ІНШІ НОВИНИ