Google зняла з продажу свій найкращий бюджетний смартфон Pixel 4a

У серпні 2020 року інтернет-гігант Google представив Pixel 4a – бюджетне доповнення до випущеної в 2019 флагманської серії Pixel 4. Не минуло й двох років з моменту запуску Pixel 4a, як Google вирішив остаточно зняти його з продажу.

Протягом кількох останніх місяців продажі Pixel 4a були обмежені. Вже тоді у багатьох склалося враження, що компанія вирішила розпродати всі складські запаси моделі та остаточно зняти її з виробництва. Так і вийшло. Вчора наші закордонні колеги виявили, що Pixel 4a зник із асортименту фірмового інтернет-магазину Google Store. Сама компанія, до речі, офіційних заяв щодо зупинки продажів Pixel 4a так і не зробила.

До речі, Pixel 4a вважається найкращим бюджетним смартфоном в асортименті Google. Користувачі полюбили його за доступну ціну (він був на 50 доларів дешевше, ніж попередник), круту основну камеру і чистий Android з регулярними оновленнями протягом трьох років з моменту виходу. Однак тепер, схоже, історія Pixel 4a закінчена, а шанувальників Google Pixel попереду чекає нова модель із приставкою “a” у назві. Йдеться про Pixel 6a, прем’єра якого, якщо вірити інсайдерам, відбудеться у травні на щорічному заході Google I/O.





ІНШІ НОВИНИ