Стала відома дата анонсу Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+

Realme – самостійний і сильний бренд, який дедалі впевненіше витісняє Xiaomi там, де раніше її позиції були практично невразливими. Зміцнити становище компанії на ринку покликана серія Realme 9, яка останнім часом не сходить із стрічок новин. Вчора компанія назвала дату виходу Realme 9 Pro в Індії.

Прем’єра Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+ пройде 16 лютого. Принагідно в мережу виклали промо-плакати, що розкривають ключові деталі новинок. Так, у випадку з Realme 9 Pro+ акцент зроблено на тому, що смартфон отримає AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц, чипсет Dimensity 920, модуль NFC, 50-мегапіксельний датчик Sony IMX766 з оптичним стабом, а також швидку зарядку потужністю 60 Вт.

До фішок компанія зараховує тильну кришку, яка здатна змінювати колір під дією ультрафіолету. А ще Realme 9 Pro+ запропонує дисплейний сканер відбитків пальців та датчик вимірювання серцевого ритму. За іншими даними, смартфон укомплектують 6/8 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувачем на 128/256 Гб, акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг і операційною системою Android 12 з оболонкою Realme UI 3.0.





ІНШІ НОВИНИ