Realme 9 Pro навчили змінювати колір

Realme впевнено та успішно штурмує бюджетний та середній сегменти. Компанія поставила собі за мету дати хороше співвідношення ціна/якість, і вона успішно з цим справляється в більшості випадків. Наскільки виграшно на тлі конкурентів виглядатимуть Realme 9 Pro і Realme 9 Pro+ нам ще доведеться дізнатися. Поки що напередодні анонсу інсайдери і сама компанія намагаються якнайбільше розповісти про новинки.

Сьогодні стало відомо, що Realme 9 Pro зможе міняти колір як хамелеон. На тильній стороні встановлять спеціальне скло, здатне змінювати забарвлення. Якщо гаджет залишити під сонцем всього на кілька секунд, він змінить забарвлення з синього на помаранчевий. Компанія підкреслила, що провела понад 200 експериментів молекулярної структури зовнішнього шару, щоб уможливити зміну кольору.

Realme 9 Pro буде тонким і легким смартфоном. Його вага становитиме 182 грами, а товщина 7,99 мм. До переваг новинки компанія зараховує датчик вимірювання серцевого ритму, а також потрійну тильну камеру з головним сенсором Sony IMX766 на 50-мегапікселів і системою оптичної стабілізації зображення.





ІНШІ НОВИНИ