Перше розпакування Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+

Realme 9 Pro і Realme 9 Pro+ поки що не можна купити, в магазинах ці смартфони з’являться лише після анонсу, який відбудеться 16 лютого. Проте автор канадського каналу The Box примудрився отримати новинки у свої руки. Він вирішив поділитися з широкою аудиторією першими враженнями про нові гаджети. Вже сьогодні ми можемо роздивитися коробки, в яких випускають Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+, а також дізнаємось, що входить до комплекту постачання.

Відеоряд дозволив побачити нам вже знайомі з рендерів смартфони. У комплекті з ними йде кабель, зарядний адаптер на 33 Вт для прошки і на 60 Вт для Realme 9 Pro +. Блогер повідомив, що Realme 9 Pro запропонує 120-герцевий IPS-дисплей, а ось Plus-версія удостоїться AMOLED-панелі із частотою оновлення 90 Гц. При цьому стало відомо, що Realme 9 Pro+ отримає слот двох сімок без підтримки карт microSD, а ось у “звичайної прошки” гібридний слот, що дозволяє замість однієї сімки встановити карту пам’яті.

Серед відмінностей старшої версії смартфона автор відео відзначив присутність стереодинаміків, датчик вимірювання серцевого ритму, а також компактність. Блогер серед іншого показав камери новинок у дії, дозволив порівняти якість фото.





ІНШІ НОВИНИ