З’явились перші подробиці про Xiaomi Mi Band

Такий гаджет, як фітнес-браслет, одна з найпопулярніших позицій у портфоліо Xiaomi. Тусовка гіків і фанатів дуже охоча купували Xiaomi Mi Band, адже компанії одній з небагатьох вдалося перетворити браслет на повсякденний аксесуар для простої людини. Компанія взяла за правило щорічно оновлювати браслет і цей рік не стане винятком. До виходу готується Xiaomi Mi Band 7.

Згідно з інформацією з файлів прошивки Zepp, ім’я нового пристрою – Xiaomi Smart Band 7, а вийде він у двох версіях – «M2129B1 та M2130B1». Порівняно з Xiaomi Mi Band 6 екран трохи збільшиться і на це вказує збільшення роздільної здатності 490х192.

Як і у випадку з попередником, можна буде вибирати між аналоговим і цифровим стилями циферблата. Ще запропонують функцію Always on Display. У вихідних джерелах також було знайдено інформацію, що Xiaomi Mi Band 7 отримає підтримку GPS та функцію «Розумний будильник», а також повернуть опцію «Код доступу». Новий фітнес-трекер запропонує два енергозберігаючі режими, де один штатний, а інший «надзаощадження».

Але найцікавіше, що Xiaomi Mi Band 7 буде працювати з програмами для операційної системи Zepp. Щоправда, варто розуміти, що далеко не всі виявлені функції можуть знайти своє застосування у фінальній версії фітнес-браслету.





ІНШІ НОВИНИ