Інсайдер назвав основні зміни в iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 та macOS 13

Журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про те, що Apple планує представити оновлений екран блокування в iOS 16, покращену багатозадачність в iPadOS 16, змінену навігацію в watchOS 9, додаткові функції розумного будинку в tvOS 16, нові програми в macOS 13 та багато іншого.

У новому випуску свого інформаційного бюлетеня “Power On” Гурман поділився своїми очікуваннями від усіх майбутніх операційних систем Apple, включаючи “iOS 16”, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 і macOS 13. Він вважає, що оновлення будуть “досить значними”.

За словами Гурмана, Apple планує внести ряд змін в екран блокування “iOS 16”, включаючи новий вид шпалер, що відображають інформацію подібно до віджетів.

У iPadOS 16 Apple значною мірою прокачає «роботу з вікнами та багатозадачність», а tvOS 16 отримає «більше прив’язок до розумного будинку».

Крім того, інсайдер очікує, що Apple перетворить iMessage на месенджер, додавши “більше функцій, пов’язаних з аудіоповідомленнями”.

Оновлення для годинника watchOS 9 запропонує «значні покращення, що впливають на повсякденну роботу та навігацію», поряд з оновленими циферблатами для Apple Watch та новим режимом низького енергоспоживання.

macOS 13 запропонує новий інтерфейс меню Системних установок – вони будуть більше схожі на Установки iOS.

Офіційний анонс ‌iOS 16‌, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 та macOS 13 відбудеться на Всесвітній конференції розробників Apple 2022 року, яка стартує вже наступного понеділка, 6 червня.





ІНШІ НОВИНИ