Бріжит Макрон подасть скаргу на розповсюджувачів чуток про те, що вона – трансгендерна жінка

68-річна перша леді Франції Бріжит Макрон має намір подати скаргу на авторів чуток про те, що вона є трансгендерною жінкою. Такою новиною поділився телеканал BFM.TV, який посилається на джерела з оточення дружини французького президента.

Інформація про те, що Бріжит нібито народилася чоловіком і “змінила стать”, стала активно поширюватися кілька днів тому у твіттері. Там писали, що Бріжит раніше звали Жан-Мішель Троньє (Троньє – це дівоче прізвище її матері).

Новинний сайт Numerama провів невелике розслідування, щоб розібратися, хто став першим автором цих чуток і коли вони вперше з’явилися. Виявилося, що ця інформація з’явилася ще у вересні — у статті видання Faits&Documents, відомого конспірологічними теоріями.

Брижит Макрон вже 14 років одружена з нинішнім президентом Франції Еммануелем Макроном. Лідер Франції молодший за свою дружину на 24 роки — йому зараз 44 роки. З Еммануелем Макроном Бріжит познайомилася в школі – вона була його вчителькою французької мови. Спільних дітей у пари немає, проте Брижит має дорослих дітей від попереднього шлюбу — сина і дві доньки.





ІНШІ НОВИНИ