Лукашенко заявив про нарощування на кордоні з боку України нацгвардії

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що Україна зосереджує біля білоруських кордонів підрозділи нацгвардії з “націоналістів-радикалів”. Про це повідомляє БЕЛТА.

Україна продовжує нарощувати сили, зосереджуючи підрозділи національної гвардії з ” націоналістів-радикалів”. Це ще дужче, ніж натовські військовослужбовці. І це все в безпосередній близькості від Державного кордону нашої країни. Знову ж таки, під виглядом того, що боротимуться з мігрантами. Та мігранти туди навіть у страшному сні не потраплять. Вони туди не йдуть і не збираються в Україну йти, ми це чудово розуміємо.

Також за словами Лукашенка, окрім цих сил у Польщі та Прибалтиці біля білоруських кордонів зосереджено понад 30 тисяч військових, а також техніка та озброєння.

“Більше того, Варшава звернулася до керівництва Північноатлантичного блоку… з проханням розгорнути в цьому регіоні багатоешелоновану систему тилового та технічного забезпечення. Як люди військові ми одразу ставимо питання: навіщо?” – сказав Лукашенко.

Раніше в американському Держдепі заявили, що вимоги Росії вивести ядерну зброю з територій країн-членів НАТО є проблематичними для США.

У листопаді Лукашенко заявив, що білоруська сторона готова розмістити у себе російську ядерну зброю, якщо НАТО вирішить поставити аналогічне озброєння до Польщі.





ІНШІ НОВИНИ