Голова телекомпанії CNN змушений звільнитися через службовий роман із підлеглою

Президент могутньої телекомпанії «Сі-ен-ен» Джефф Цукер іде у відставку. Як пише The New York Post, причиною його звільнення є скандал через роман з колегою.

Сам зв’язок розкрився під час розслідування іншої скандальної справи, пов’язаної з колишнім губернатором штату Нью-Йорк Ендрю Куомо, якого звинувачували у домаганнях до підлеглих. На «Сі-ен-ен» працював брат Куомо Кріс, і телеканал перевіряв, чи їх співробітник не допомагав своєму родичу в тому, як правильно працювати з пресою, реагуючи на скандал.

– У рамках розслідування діяльності Кріса Куомо на «Сі-ен-ен» мене запитали про добровільні стосунки з моєю найближчою колегою, з якою я пропрацював понад 20 років. Я визнав, що за останні роки ці відносини набули розвитку. Я повинен був повідомити, коли вони почалися, але я не зробив цього і припустився помилки. У зв’язку із цим сьогодні я йду у відставку, – йдеться у заяві Цукера.

Цікаво, що «зазноба» Цукера залишилася працювати в компанії після скандалу. Йдеться про віце-президента і водночас директора з маркетингу Елісон Голласт, яка, до речі, працювала директором у зв’язках із громадськістю у того самого екс-губернатора Ендрю Куомо. Жінка підтвердила їхній роман, який нібито розпочався під час пандемії коронавірусу.

Втім, багато колег Голласт скептично ставляться до подібних заяв, вважаючи, що відносини пари почалися набагато раніше і взагалі були «секретом Полішинеля», про який знали всі в компанії. При цьому Цукер та Голласт знали один одного понад 25 років, вони разом починали працювати в «Ен-бі-сі». Анонімний співробітник каналу взагалі із сарказмом сказав, що «той факт, що вони сплять разом, є другою найменш шокуючою новиною після того, що папа Римський є католиком».

В принципі, нічого страшного не сталося, адже обидвоє учасників цієї «інтрижки» є повнолітніми та дієздатними людьми, причому ще й не одружені, оскільки розлучилися ще в другій половині 2010-х. Але корпоративна етика наказує співробітникам «Сі-ен-ен» уникати любовних стосунків із колегами, особливо якщо йдеться про підлеглих.





ІНШІ НОВИНИ