МЗС Британії підпише законопроект про “найжорсткіші санкції” проти Кремля

Британія хоче застосувати проти Росії санкції і вже готова ухвалити законопроект на державному рівні. Відомо, що міністр закордонних справ Великобританії Елізабет Трасс цього тижня підпише законопроект про найжорсткіші санкції проти Росії.

Про це пише видання The Guardian.

Повідомляється, що після підписання законопроект буде направлено до парламенту. Відомо, що раніше документ планували підписати та легалізувати ще до 10 лютого, однак із невідомих причин сталася затримка, і процедуру довелося трохи відкласти.

“Наш новий законопроект щодо санкцій буде підписаний міністром закордонних справ цього тижня і незабаром після цього буде представлений у парламенті”, – пише видання The Guardian, посилаючись на заяву МЗС Британії.

Що саме є у цьому санкційному пакеті – не повідомляється, проте ЗМІ стверджують – у зв’язку з агресивними діями Росії поблизу українського кордону це буде “найжорсткіший” пакет санкцій Великобританії проти Росії.

Нагадаємо, посилені постачання військової зброї останнім часом пов’язані з тим, що над Україною нависла загроза вторгнення з боку Росії. Повідомляється, що протягом минулого року Міноборони України отримало на свій баланс кілька цікавих зразків колісної техніки.





ІНШІ НОВИНИ