Принц Уельський, який заразився COVID-19, зустрічався напередодні з королевою

Через кілька годин після того, як у Великій Британії було оголошено, що принц Уельський Чарльз вдруге захворів на коронавірус, офіційно було підтверджено, що напередодні він зустрічався зі своєю 95-річною матір’ю, королевою Єлизаветою II.

Спадкоємець престолу зараз перебуває на самоізоляції. Він тричі вакцинований. Щеплена від COVID-19 і королева, але ніхто не може гарантувати, що вона не заразиться.

Британці з тривогою чекають на результати тестів, які, напевно, Її Величність тепер робитиме щодня.

Позитивний результат аналізу на COVID-19 син королеви отримав вранці 10 лютого, а напередодні він разом із дружиною, герцогинею Корнуольською Каміллою був присутній на урочистому прийомі, що відбувся в одному з музеїв британської столиці. Серед почесних гостей заходу були міністри внутрішніх справ та фінансів Великобританії та колишній футболіст «Ліверпуля» Іан Раш.

Відразу після прийому Чарльз і Камілла вирушили відвідати королеву.

Поки ж у Букінгемському палаці повідомляють, що монарх почувається добре, за станом її здоров’я стежать лікарі, і жодних заяв найближчим часом не планується.

Королівський титул не став на заваді коронавірусу: захворювання перенесли король Іспанії Феліпе VI, королева Данії Маргрете II, шведський Карл XVI Густав і королева Софія, бельгійський принц Іоахім.





ІНШІ НОВИНИ