Медведєв назвав умову для “повноцінної війни” з Україною

Колишній російський президент та нинішній заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав умову для “повноцінної війни” з Україною. Його слова передають росЗМІ.

Так, Медведєв став одним із перших російських політиків, що занепокоїлися долею тимчасово окупованого Криму. Адже не лише Україна, а й НАТО розглядає можливість силового повернення українських територій.

Не готові жертвувати своїми територіями заради миру з РФ і самі українці, що стало відомо з даних соцопитування.

“Повна автономія Криму у складі України – це зовсім пряме хамство на адресу Росії, загроза її територіальній цілісності і привід для початку повноцінної війни”, – стверджує Медведєв.

На його думку, у РФ немає і “не буде” політичної сили, яка готова обговорювати долю тимчасово захопленого рашистами українського півострова.

“Це було б просто національною зрадою”, – заявляє Медведєв.

Нагадаємо, що незважаючи на голослівні заяви російського керівництва, зокрема Медведєва, в українській розвідці підрахували, що РФ залишилося ресурсів на 12 місяців війни. До кінця 2022 року ЗСУ мають як мінімум зайти на територію Криму.

А на тлі невдач і ресурсів, що виснажуються, глава Міноборони РФ Сергій Шойгу пояснив місцевому населенню, що наступ рашистів нібито застопорився через “турботу про мирних жителів”.





ІНШІ НОВИНИ