У Кремлі хочуть “приєднати” частину України протягом року

У Кремлі хочуть приєднати тимчасово окуповану частину України, а саме Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонську області протягом року. Про це заявив член Комітету Ради Федерації у міжнародних справах Сергій Цеков, передають росЗМІ.

Так, політик із країни-агресора вважає, що українські регіони мають “бути з Росією”. А ось чому – він пояснювати не став.

“Думаю, все може статися в набагато більших розмірах… Я думаю, що всі території, які контролює Росія, вони мають великі шанси возз’єднатися з РФ”, – стверджує Цеков.

Він пояснює, що рашисти намагатимуться “приєднати” українську землю до своєї країни, використовуючи вже відому схему – проведення незаконного псевдореферендуму. Він може відбутися упродовж року, вважає Цеков.

Як би там не було, варто нагадати, що Україна зважати на плани РФ і можливі “референдуми” не буде, про що неодноразово заявляв Київ. ЗСУ почнуть звільняти регіони за умови отримання потрібної кількості необхідного озброєння.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк каже, що Україна воюватиме до останнього. А сам президент Володимир Зеленський сказав, що Україна повернеться до переговорів лише після визволення територій, захоплених після 24 лютого.

На цьому тлі рашисти стягнули сили, що залишилися, для захоплення Сєверодонецька, але ВСУ користуються черговим провальним рішенням Володимира Путіна і вже успішно контратакують на півдні.





ІНШІ НОВИНИ