У Путіна заявили, що не мають інформації про долю бійців із “Азовсталі”

У Кремлі не знають, якою є доля українських військових, які добровільно вийшли з “Азовсталі” в рамках міждержавних домовленостей. Про це пишуть російські ЗМІ із посиланням на прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

“Я не можу відповісти на це питання (про подальшу долю українських бійців, – ред.), у нас немає такої інформації”, – заявив він.

Зазначимо, що раніше ЗМІ писали про етапування українських бійців до селища Оленівка Донецької області. Також була неофіційна інформація, що частину з них перевезли до Росії для слідчих дій.

Також слід сказати, що досі жодна зі сторін не дала офіційний коментар про те, на яких умовах бійці з Азовсталі погодилися скласти зброю і здатися росіянам. За даними ЗМІ, Росія дала гарантії, що цих солдатів не будуть катувати, їх утримуватимуть окремо від інших і обміняють на російських полонених.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що ЗСУ намагалися деблокувати Азовсталь. Під час боїв за Маріуполь було розроблено операцію з деблокади, але вона так і не відбулася.





ІНШІ НОВИНИ