Лукашенко заявив, що не дасть Європі мерзнути взимку та пообіцяв поділитися своїми дровами

Нелегітимний президент Республіки Білорусь і прихильник Путіна Олександр Лукашенко вигадав спосіб, як зігріти всю Європу в майбутні холоди. Щоб мешканці ЄС комфортно перезимували та не замерзли, білоруський диктатор пообіцяв поділитися з ними своїми дровами. Адже Лукашенко не жартував – справді взяв сокиру і пішов рубати дрова зі своїм помічником. Постановковий відеоролик, який насмішив увесь світ, опублікували кілька білоруських телеканалів.

Найближчим до білоруської адміністрації вважається канал «Пул Першого». Деякі люди повірили Лукашенку, що він готовий простягнути руку допомоги своїм сусідам та братам. Деякі білоруси досі вважають, що їхній президент переживає за простий народ. Але решта 80% глядачів зрозуміли, що відео створено за сценарієм. Втім, у справжніх телевізійних спектаклях кремлівські чини дійсно знаються.

Вони створюють таку потужну пропаганду, що в неї продовжують вірити 140 мільйонів жителів країни. Їхній спільник Лукашенко також намагається не відставати і регулярно публікує абсурдні ролики. У цей час з його дозволу з території Білорусі в Україну щодня летять ракети. А це вже не постановочна картина, а реалії українців.





ІНШІ НОВИНИ