Як вибрати манікюрний набір?

Манікюрний набір – це те, що в обов’язковому порядку має бути у кожної жінки. Купити манікюрний набір можна в магазині косметики “Космохіт”, перейшовши за посиланням cosmohit.ua, але насправді вибрати потрібний не так вже й просто. Можна постраждати від поганої якості, незручної форми або відсутності необхідних вам інструментів. Тому, перш ніж купувати манікюрний набір, варто розібратися в питанні правильного вибору.

Що ж, почнемо. Всі манікюрні набори можна розділити на дві категорії: вироби для домашнього використання і професійні комплекти. Звичайно, і набори для домашнього використання є якісними, функціональними, зручними у використанні, але професійний інструмент це особливо надійні вироби, призначені для щоденного постійного використання. До покупки слід визначитися, з якого сегменту продукції ви будете вибирати набір. Чи потрібен вам професійний набір? Може, є сенс вибрати комплект для побутового індивідуального використання, але з більш ефектним і яскравим дизайном, люксовою комплектацією?

Далі, манікюрний інструмент повинен бути якісний, тобто від перевірених відомих брендів. Можливо, ви здивуєтеся, але ось таких іменитих світових компаній не так вже й багато. Вивчіть їх список і асортимент, який вони пропонують.

Традиційно якісні манікюрні інструменти випускають німецькі, швейцарські, італійські компанії. Не ризикуйте, купуючи зовні симпатичний набір від невідомого і, можливо, китайського виробника. Найчастіше, такі інструменти це суцільна катастрофа: ножиці не обрізають нігті і кутикулу, а ламають, рвуть; пилочки виявляються малофункціональними і недовговічними, а щипцями взагалі просто страшно навіть користуватися.

Ще один пункт у виборі набору – кількість інструментів. Вона безпосередньо залежить від типу набору: дорожній, компактний, розширений або великий, з максимальною кількістю інструментів. Якщо ви шукаєте набір для сумочки, то це 3-4 інструменти, найчастіше в м’якому чохлі. Великий манікюрний набір складається з 8-10 і більше інструментів і продається в престижному жорсткому чохлі. Такий набір чудово підійде для «стаціонарного» використання. Але і «універсальний» варіант: манікюрний набір з п’яти інструментів. За статистикою, це найпопулярніша версія і майже безпрограшний комплект. Такі набори також можуть мати різну комплектацію, але в них завжди входять найбільш затребувані інструменти.

Найчастіше комплектація виглядає так: ножиці для кутикули; ножиці для нігтів; пилка; шабер; пінцет. Можлива версія: ножиці для нігтів; кусачки для кутикули; пилка; пінцет; шабер. Такий комплект можна придбати і за цілком бюджетну суму, і за досить солідну все залежить від виробника, виконання, обробки.





ІНШІ НОВИНИ