Педіатр перерахувала продукти для профілактики інфекцій дихальних шляхів у дітей

Педіатр Еллен ван дер Гааг вивчила вплив необробленої, чистої їжі на здоров’я дітей, особливо на застуду та інші інфекції верхніх дихальних шляхів.

Звичайна застуда сьогодні має серйозні наслідки. Дитині, хворій на застуду, забороняють відвідувати школу або позашкільні установи, а його або її батьки повинні залишатися вдома. Їм доведеться пройти тестування на COVID-19, провівши дні в листах очікування на ці тести. У міру наближення зими і почастішання застудних захворювань висновки Еллен ван дер Гааг стали особливо актуальними.

Продукти для профілактики

Певні продукти можуть допомогти запобігти інфекціям дихальних шляхів як у дітей, так і у дорослих.

Ці продукти містять пребіотики і пробіотики, молоко, часник, ківі і риб’ячий жир.

Продукти, які можуть скоротити тривалість інфекції, включають пробіотики, риб’ячий жир і сироп бузини.

Ван дер Гааг провела пошук інформації в міжнародній літературі про вплив загальнодоступних харчових продуктів і їх вплив на інфекції верхніх дихальних шляхів. Всього вона провела 33 дослідження, в яких було показано, що ці харчові продукти дали значний позитивний результат.

“Хороша дієта зміцнює імунну систему і здатність організму відновлюватися. Боротьба окремих пацієнтів з коронавірусом залежить від добре функціонуючої імунної системи, тому певні загальні принципи, безумовно, збережуться. Однак це не було продемонстровано з COVID-19, тому що цей вірус з’явився тільки недавно”, – говорить педіатр з Нідердандів.





ІНШІ НОВИНИ