Три моделі Samsung Galaxy S10 у всіх модифікаціях шокували своєю ціною

Залишилося близько двох місяців до офіційної презентації смартфонів з модельного ряду Samsung Galaxy S10, всі з яких отримають передове технічне оснащення за частиною обчислювальної потужності. Сьогодні, 13 грудня 2018 року, ціна трьох моделей даних мобільних пристроїв шокувала багатьох, оскільки інсайдери нарешті її озвучили. Були розкриті цінники всіх версій нового флагмана південнокорейської корпорації. Найдешевша модель виявиться вдвічі дешевше найдорожчої.

Повідомляється, що компанія Samsung офіційно анонсує свої нові флагманські смартфони за п’ять днів до виставки MWC 2019, щоб таким чином привернути до своєї продукції максимальну увагу і обігнати всіх найближчих конкурентів. Все це трапиться вже 20 лютого 2019 року, а потім, через кілька годин після анонсу,  можна буде зробити попереднє замовлення на телефони. Старт продажів в більшості країн світу запланований на 8 березня.

Купити вдасться три моделі нових флагманів, а саме – Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 і Galaxy S10 +. Потім, через якийсь час, в продаж повинні запустити ще одну кастомну модель  дорогого телефону, яка зможе підключатися до мереж 5G. Проте, на жаль, її розробка все ще активно ведеться, тому немає ніяких даних, які могли б пролити світло на терміни її виходу і звичайно ж вартість.

Купити Samsung Galaxy S10 Lite покупці зможуть тільки у версії з 64 ГБ пам’яті, а обійдеться вона в $ 881. Придбати Galaxy S10 можна буде в модифікаціях з 128 ГБ і 512 ГБ пам’яті, які будуть продаватися за $ 1007 і $ 1260 відповідно. Якщо ж говорити про преміальний Galaxy S10 +, то його всі бажаючі зможуть купити в модифікаціях з 128 ГБ, 512 ГБ і 1024 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, викласти за які попросять $ 1134, $ 1386 і $ 1765.

Новинки будуть відрізнятися один від одного розмірами, кількістю камер, підтримкою різних технологій і особливостей, а також деякими іншими особливостями. Смартфон Samsung Galaxy S10 Lite отримає 5,8-дюймовий екран, Galaxy S10 – 6,1-дюймовий, тоді як моделі Galaxy S10 + дістанеться 6,4-дюймова матриця. У всіх випадках буде використовуватися Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD +.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ