У Кривому Розі пограбували ювелірний магазин

У центрі Кривого Рогу невідомі на евробляхах пограбували ювелірний магазин. Про це в п’ятницю, 21 січня, повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Відзначається, що грабіжники забігли в магазин близько 18:00. Заволодівши ювелірними виробами, вони зникли з місця злочину в невідомому напрямку на автомобілі Volkswagen або Opel польської реєстрації.

Поліція звертається до всіх, хто був свідком пограбування або може впізнати грабіжників по фото, звернутися до правоохоронців.

Тим часом, УНН з посиланням на поліцію повідомляє, що на момент пограбування в приміщенні знаходилися директор магазину, продавець і охоронець. Один з грабіжників, озброєний автоматом Калашникова, завдав охоронцеві удар прикладом по голові і відвів пораненого в підсобне приміщення. Після цього грабіжники розбили скляні вітрини з ювелірними виробами. Зловмисники склали награбоване в сумки і зникли.

Також наголошується, що поранення охоронця було неважким.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про розбій. Проводяться слідчі дії та встановлюється сума вкраденого.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ