У Миколаєві відбулися сутички між поліцією і “євробляхерами”

У Миколаєві виник масштабний конфлікт і бійка між патрульної поліцією та активістами Авто Євро Сили, повідомляє місцеве видання Новини-N .

Причиною конфлікту, за інформацією ЗМІ, стали сміттєві баки. Все почалося з того, що невідомі люди пересунули кілька сміттєвих баків, що стояли на зупинці громадського транспорту в районі перетину вул. Ковальської і Слобідської, далі від зупинки.

Співробітники адміністрації Заводського району, які прибули на місце події, викликали поліцію. Патрульні почали вивчати інцидент, в ході якого пред’явили претензію в тому, що сміттєві баки пересунули працівники магазину “Автозапчастини”, що знаходився поруч. Останні свою причетність до інциденту заперечували, в результаті чого поступово розгорівся конфлікт.

Патрульні викликали підмогу – на місце прибуло ще чотири наряди патрульної поліції. Працівники магазину також закликали на допомогу своїх друзів і знайомих – в основному активістів організації Авто Євро Сила. Справа дійшла до невеликої бійки: одного з прибулих активістів, за його власними словами, вдарили в обличчя і “упакували” в патрульний автомобіль.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ