Аварія біля Запоріжжя: Укрзалізниця змінила графік поїздів та організувала підвіз пасажирів

Укрзалізниця змінила графік курсування поїздів та організувала підвіз пасажирів у зв’язку з аварією поїзда “Інтерсіті” біля Запоріжжя. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням, у зв’язку з відновлювальними роботами на пошкодженій ділянці колії та операцією з підйому на рейки вагонів поїзда поблизу м. Вільнянськ (найближча станція – Славгород), рух потягів між Запоріжжям та Дніпром тимчасово закритий, а потяги до та з Маріуполя, Новоолексіївки, Запоріжжя будуть пущені в об’їзд.

Зазначається, що на цей час Укрзалізниця оперативно організувала автобуси для підвезення пасажирів між Дніпром та Запоріжжям, а також автотранспортне сполучення до менших станцій.

Зокрема, поїзд 4/3 Ужгород-Запоріжжя буде зупинено по станції Дніпро, пасажирів доставлять автобусами до або із Запоріжжя, а поїзд №723/731 Київ – Запоріжжя зробить зупинку по станції Дніпро.

Затримка цих поїздів на зворотне відправлення зі станції Дніпро складе 30 і 10 хвилин відповідно для синхронізації з підвезенням пасажирів із Запоріжжя. Для зручності посадки ці поїзди будуть подані на другу платформу.

Також зазначається, що поїзд №88/87 Новоолексіївка – Ковель, курсуватиме зміненим маршрутом через Запоріжжя – Нікополь – Апостолове – Кривий Ріг – Сортове-П’ятихатки.

У пресслужбі зауважили, що пасажирам, яким необхідно буде дістатися станції Синельникове, організований трансфер автотранспортом. Це стосуватиметься і пасажирів до станції П’ятихатки, яких буде доставлено автотранспортом до поїзда Новоолексіївка – Ковель.





ІНШІ НОВИНИ