Вакарчук не йтиме у президенти, але формуватиме свій список до Ради, – Цибулько

Про це політичний експерт Володимир Цибулько у суботу, 26 січня 2019 року, розповів в ефірі Еспресо.TV.

“Вакарчук у другому турі може заявити про підтримку того чи іншого кандидата і почати формувати свій особистий “список Вакарчука” на парламентські вибори”, – зазначив експерт.

При цьому “буде задіяна одна із зареєстрованих партій”.

“Сам він може не взяти депутатський мандат у цьому списку, щоб продовжити діяльність в парламенті, а залишиться громадським діячем”, – пояснив Цибулько.

Окрім того, співак “може піти у виконавчу владу, за умов формування коаліції, й стати віце-прем’єром з питань євроінтеграції”.

Як наголосив Цибулько, Вакарчука більше задовольняє “образ такого Боно з U2, який є всесвітньо відомим і займається дуже масштабними гуманітарними проектами”.

“В цьому сенсі Вакарчук дуже ефективний”, – додав аналітик.

Разом з тим, за словами Цибулька, Святослав Вакарчук на відміну від Володимира Зеленського є “цілісним” й орієнтованим на принципово іншу аудиторію

“Зеленський – це постійна експлуатація смаків люмпена, а Вакарчук – це комунікація із найосвіченішим прошарком молоді й ідентифікованими українцями. Тобто там образ лідерства із осмисленим громадянином, з самодостатнім громадянином”, – зазначив політолог.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ